Wij bezorgen het lokale aanbod rechtstreeks uit de Liemers! Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Telefoon: 085 06 00 106
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Rosbief aan stuk |  250gr (Slagerij Gerritschen)

Rosbief aan stuk | 250gr (Slagerij Gerritschen)

€7,54
Incl. btw

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
De naam rosbief komt van het Engelse roast beef en dat is het ook letterlijk: geroosterd rundvlees. Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende/staartstuk/dikke plaat. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rose zijn. Snijd het vlees altijd in dunne plakken, de smaak van het vlees is dan optimaal.Beef Best rundvlees is heerlijk mals. U proeft de fijne structuur van het vlees. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Blond d'Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fijne structuur en cholesterol arm.


Bereidingsadvies: Rosbief 60 min. te voren uit de verpakking op het aanrecht leggen. Alle kanten 5 min. bakken en dan per 500 gr. vlees 20 min garen. Daarna 10min. laten rusten in alu.folie.
Ingrediënten: De naam rosbief komt van het Engelse roast beef en dat is het ook letterlijk: geroosterd rundvlees. Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende/staartstuk/dikke plaat. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rose zijn. Snijd het vlees altijd in dunne plakken, de smaak van het vlees is dan optimaal.

Voedingswaarde per 100g:
Energie 513kJ Vetten 3.4g
Energie 122kcal Verzadigd 1.3g
Eiwitten 22.9g Vezels 0g
Koolhydraten 3.4g Natrium 0g
Suikers 0g
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »